Здравейте колеги. Интересува ме има ли някаква разлика при 2.0 ТС,ако гумената връзка от въздушния филтър към двигателя има кутия или ако е цяла връзката? Би ли било по-добре, ако махна тази кутия?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно гумената връзка...
Collapse
X
-
Такава кутия си мислех, че има само на 1.8, но явно и на 2-ки я има ако съдя по подписа ти и ако не бъркам функцията и е да държи запас от въздух, който да подпомогне рязкото поемане на въздух когато рязко отвориш дросела (демек залепиш десния педал рязко долу);
Ако ще я махаш трябва много хубаво да затапиш дупката във въздуховода за да не влязат частици след филтъра
Comment
-
Първоначално публикувано от coca-cola Покажи съобщениеТова е резонаторна кутия.Разлика без нея не мисля че ще усетиш но според мен нея махай.По горе е описано каква работа върши + това да настройва потока на въздуха да не се блъска в стените докато стигне до дросела поради голямата му дължина.Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение...Въпроса е по-добре ли ще е без нея се чудя ?
Колегите много добре обясниха функцията й.
А ти какво искаш да спечелиш с премахването й? Килограми?
Comment
-
С нея и без нея разлика няма единственно ще се промени звука на колата0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеС нея и без нея разлика няма единственно ще се промени звука на колата
Мерси, този отговор ми трябваше.ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
Comment